As in Ring

Omdat het uitkiezen van een sieraad voor as een geheel persoonlijke keuze is zal de urnshop u een zeer uitgebreide collectie aan bieden. In deze collectie zult u natuurlijk de nodige mogelijkheden voor het bewaren van as in ketting met hanger aan treffen. Ook zullen u talloze ander opties voorgehouden worden waarbij het natuurlijk van uw persoonlijke smaak af hangt waar u voor kiest. Daarbij zult u ook de mogelijkheid aantreffen om de as in ring te bewaren.

Dit kan bijvoorbeeld een optie zijn als u met de u ontvallen dierbare al eens eerder ringen hebt uitgewisseld. Het herinneren van een overleden echtgenoot of echtgenote door middel van ring assieraden is een optie die voor heel veel mensen als zeer persoonlijk wordt ervaren. Aangezien het ook om een persoonlijke keuze en het koesteren van persoonlijke herinneringen op een persoonlijke manier gaat is dit dus een hele goede optie. Het is zelfs mogelijk om de trouwringen om te laten smelten en er een geheel nieuwe as ring van te laten maken maar daar hangt een ander prijskaartje aan. Het zal niet voor iedereen weggelegd zijn om een sieraad in opdracht te laten maken maar het is wellicht wel een ultieme manier om een geliefde blijvend te herinneren. In het assortiment van de urnenwinkel zult u echter een aantal ringen aan treffen die ook heel erg mooi en vooral heel erg praktisch zijn. Zo is het heel goed mogelijk om zelf de as in de ring te stoppen zonder dat u hierbij speciaal gereedschap nodig hebt. Ook zijn de ringen in het assortiment van de urnshop erg mooi om te zien en daarom zullen de ringen hele mooie assieraden vormen die u heel lang en met heel veel goede herinneringen kunt dragen.

Als u een ring voor as aan wilt schaffen is het natuurlijk belangrijk om te weten wat voor maat ring u nodig hebt. Dit komt omdat niet iedereen even dikke vingers heeft en daarom zal de urnenwinkel de ringen in verschillende maten aan bieden. Als u toevallig niet weet welke maat u moet hebben kunt u dit bij uw juwelier op laten meten, zij hebben daar speciale pasringen voor aan de hand waarvan de maat snel afgelezen kan worden. Met deze kennis kunt u vervolgens gaan bepalen welke ring het beste bij u past en u kunt hierbij kiezen voor as in gouden sieraad of voor as in zilver sieraad. Voor het bewaren van as in ring of een ander sieraad zult u zowel in zilver als in goud voldoende opties vinden. Bij de ringen zult u veelal ringen aan treffen die ingelegd zijn met een steentje dat ook als afsluiting dienst doet. Op deze manier is de as ring eenvoudig te sluiten nadat u deze met een beetje as gevuld hebt. Natuurlijk is dit niet het zelfde als een ring die speciaal voor u gemaakt is maar de prijs van deze ringen is dan ook niet hetzelfde. In vergelijking met maatgemaakte assieraden biedt de urnshop u goedkope assieraad uitvoeringen aan.

Als u er echter niet van overtuigd bent dat ring assieraden voor u de juiste manier zijn om een overleden dierbare te herinneren dan zijn er natuurlijk voldoende andere opties om te bekijken. Het assortiment van de urnshop bevat immers zeer veel verschillende sieraden waar u uit kunt kiezen. Op die manier is er altijd wel een sieraad voor as te vinden die wel aan uw wensen en aan uw smaak voldoet. Op die manier kunt u dus altijd een wijze van herdenken vinden die bij u past en waarbij u de beste herinneringen op een manier kunt herinneren die recht doet aan de herinneringen en de persoon die u wilt herdenken. Dat u dit liever niet met een ring voor as doet maar liever met een hanger of wellicht een bedeltje die u aan een bedel armband kunt hangen maakt voor uw herinneringen niet uit. Het gaat er om dat u iets tastbaars hebt dat u kunt associƫren met uw overleden dierbare en als dit tastbare een sieraad is, dat u dit sieraad altijd bij u kunt dragen. Of u de as in ring of ketting stopt maakt voor het tastbare sieraad en uw herinneringen die u daarbij hebt niet uit. Dit kunt u naar uw eigen smaak invullen en vandaar dat de urnenwinkel u ook een groot aanbod aan verschillende assieraden voor legt waar u uw keuze uit kunt maken. Neem dus een kijkje bij de urnenwinkel naar het assortiment en zie welke keuze u daar hebt.