As in Zilver Sieraad

Op het moment dat u een as sieraad wilt hebben om daar een beetje as van een overleden dierbare in te bewaren hebt u de keuze uit een groot scala aan sieraden die van verschillende materialen gemaakt zijn. Het ligt op dat moment voornamelijk aan uw persoonlijke smaak of u as in zilver sieraad wilt doen of toch liever voor as in gouden sieraad kiest.

Het is duidelijk dat goud het edelmetaal is waar de meeste sieraden van gemaakt zijn. Dit komt omdat goud als eeuwen lang symbool staat voor rijkdom en macht en dat is niet zo met een zilver sieraad. Niet zo vreemd natuurlijk als u bedenkt dat er niet zo heel veel goud in de wereld bestaat. Toch is zilver een hele goed tweede en er zijn zelfs tijden geweest in de geschiedenis dat zilver zelfs gewilder was dan goud. Dit is ook de reden dat bij de keuze voor het stoppen van as in sieraad zilver als goede tweede uit de bus komt. Omdat er nu eenmaal mensen zijn die van goud houden en mensen die toch meer van een zilver assieraad houden, worden de meeste sieraden van beide edelmetalen gemaakt. Dit biedt voor u, als u toevallig meer van zilver houdt, natuurlijk het voordeel dat u vrijwel dezelfde keuzen hebt als u assieraden uit gaat zoeken. Daarmee wordt het as in sieraad bewaren dus niet iets dat juist voor mensen mogelijk is die van één bepaald materiaal houden maar het biedt u een keuze. Dit wil niet zeggen dat deze keuze onbeperkt is, over het algemeen beperkt deze keuze zich tot goud en zilver. Er worden wel andere materialen met deze twee gecombineerd maar er is een beperkte collectie assieraden die van RVS of vernikkeld messing gemaakt zijn.

Als u het assortiment van de urnshop bekijkt om een keuze te maken als u as in zilver sieraad wilt bewaren, dan zult u zien dat u heel veel hangers tegen komt. Dit is niet zo vreemd als u bedenkt dat u door middel van as in ketting met hanger uw dierbare op uw hart mee draagt. Natuurlijk is dit heel erg symbolisch maar het is ook wel een heel erg prettig idee als u uw dierbare door middel van een zilver sieraad zo dicht bij u kunt dragen. Als u ook voor een hanger kiest dan het u een ruime keuze uit verschillende soorten hangers. Eventueel kunt u de as in ketting met hanger bewaren als u zelf nog geen geschikte ketting hebt om de as is sieraad aan te hangen. De meest gekozen optie is hierbij het kruisje waarin een beetje as van een dierbare gestopt kan worden. Dit heeft voor een groot deel een religieuze betekenis maar de vorm van een kruisje is natuurlijk ook wel heel erg logisch. Een hanger als zilver assieraad komt ook vaak in de vorm van een hartje terwijl ook een ster als optie bestaat. Er zijn natuurlijk nog vele vormen meer waarin hangers uitgezocht kunnen worden en het beste kunt u dit bij de urnshop zelf bekijken.

U kunt voor het bewaren van as in sieraad zilver kiezen in meer vormen dan alleen hangers. De bedeltjes vinden dan ook gretig aftrek maar ook het bewaren van as in ring of armband komt steeds vaker voor. U zult bij het uitzoeken van een goede manier om as in zilver sieraad te bewaren zien dat de collectie zeer veel verschillende modellen sieraden zal bevatten. Dit moet natuurlijk ook wel omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft en daarom wilt u iets uit zoeken dat bij u past. Een zilver assieraad is darmee een persoonlijke keuze net zoals het uitzoeken van een urn dat ook is. Om de mogelijkheden voor het bewaren van as in zilver sieraad nog verder uit te breiden worden bestaande modellen assieraden ook vaak voorzien van edelstenen. Op deze wijze krijgen de assieraden een geheel nieuw uiterlijk terwijl het toch vaan dezelfde sieraden zijn. Dat zal voor u natuurlijk niet uit moeten maken want u bent op zoek naar een assieraad om daar een dierbare mee te kunnen herdenken. Neem dus gerust een kijkje bij de collectie van de urnen winkel en zie of er ook voor u een zilver sieraad bij is die u aan staat. Het moet wel gek gaan als er in de uitgebreide collectie niet te vinden is maar mocht dat wel zo zijn neem dan contact op met de urnenwinkel om te zien of zij iets speciaal voor u kunnen vinden. Op die manier krijgt u een unieke manier op as in zilver sieraad te bewaren en uw dierbare te herinneren.