Vragen en Contact

Alle informatie over assieraden die u op deze website zult vinden is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit informatie die vrij op het internet toegankelijk is en die ons door derden is aangeleverd. Dit is de reden waarom wij een beperkte invloed hebben op de inhoud van deze informatie. Hierdoor kan het voorkomen dat de informatie die u op deze website zult vinden over assieraden vragen op kan wekken. U kunt deze vragen over as in sieraad bewaren direct aan ons stellen door gebruik te maken van het formulier op deze pagina. Dit vragen en contact formulier is ook de aangewezen werkwijze voor het opvragen van informatie over assieraden.

Wij streven er naar om alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar om de een of andere reden niet in slagen dan zullen wij daar binnen één werkdag contact met u over opnemen.

Ofschoon wij alle informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg samen hebben gesteld, blijft deze informatie volledig informatief van aard. Er zijn daarom op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan deze informatie te ontlenen.